Consiliere GRATUITA in alegerea si personalizarea mobilierului

Desi este cat se poate de frumoasa si incitanta, alegerea mobilierului poate reprezenta de multe ori o adevarata provocare, presupunand gasirea unei singure piese de mobilier care sa respecte o multitudine de conditii legate de stil, spatiu, versatilitate si functionalitate. Pentru a fi sigur ca fiecare produs pe care il achizitionezi de la noi se va potrivi perfect in casa ta, incearca serviciul de Consiliere de Design GRATUIT de la Mob&Deco, disponibil in toata tara.

Designerii nostri cu o vasta experienta in amenajarile de interior iti vor recomanda cele mai potrivite materiale, texturi si imprimeuri pentru personalizarea canapelei sau a patului, dar si piesele de mobilier complementare, potrivite spatiului si gusturilor tale.

Cum poti intra in contact cu designerul Mob&Deco ? E simplu:

Trimite o solicitare prin formularul alaturat si vei fi contactat de catre unul dintre designerii nostri in cel mai scurt timp posibil prin telefon sau email.

Viziteaza-ne intr-unul dintre showroom-urile noastre din Bucuresti sau Cluj, pentru a descoperi produsele din colectie si a ne lasa datele tale de contact. In acest caz, designerul Mob&Deco te va contacta pentru a stabili o intalnire sau pentru a te consilia telefonic ori prin email, in functie de preferintele tale.

*****************

Proiect de design interior pentru amenajarea casei tale*

Poate ca pana de curand, vizionarea a nenumarate piese de mobilier de la o multitudine de magazine specializate ti se parea singura varianta pentru a gasi toata mobila necesara decorarii casei tale. Alternativa mult mai moderna si eficienta a acestei optiuni consumatoare de timp, energie si resurse financiare, este serviciul „Proiect de Design” de la Mob&Deco. Acest tip de consiliere este destinat clientilor care doresc solutii de amenajari partiale sau complete pentru locuinte din Bucuresti si judetul Ilfov. Acest serviciu este oferit GRATUIT daca investitia in mobilier de la Mob&Deco este de minimum 15.000 lei.

Cum poti beneficia de acest serviciu? Iata pasii necesari:

Se va achita o taxa de 500 lei, taxa ce iti pune la dispozitie solutiile personalizate  ale designerilor profesionisti Mob& Deco urmand ca impreuna sa stabiliti detaliile necesare intocmirii proiectului de design. Aceasta taxa este returnabila numai in cazul comenzilor Mob&Deco ce depasesc 15.000 lei.

Dupa finalizarea planului de amenajare, se vor alege produsele Mob&Deco si se va semna contractul.

Daca valoarea contractului depaseste suma de 15.000 lei atunci din aceasta valoare se va scadea suma de 500 lei platita initial pentru serviciul de consiliere in design.

Apeleaza la consilierea personalizata pentru amenajarea casei tale, iar designerii nostri vor aduce inspiratie, eleganta si functionalitate spatiului tau, respectand atat stilul pe care vrei sa-l abordezi, cat si bugetul de care dispui. In acest sens, designerul se va deplasa la tine acasa, va face masuratori exacte, veti discuta amanuntit pentru o intelegere corecta a necesitatilor si dorintelor tale. La final, designerul va alcatui si prezenta un plan cu propunerea de amenajare. Acest plan va include simulari virtuale,  atat cu produsele disponibile in colectia Mob&Deco, cat si cu sugestiile pentru produse si accesorii ce nu se regasesc in magazinele noastre.

Lasa grija imbinarii mobilierului, accesoriilor si stilurilor diferite pe mana profesionistilor pentru a fi sigur ca fiecare piesa de mobilier pe care o cumperi se va imbina armonios cu designul locuintei tale. Trimite-ne un mesaj pe website sau viziteaza-ne in showroom-urile din Bucuresti pentru a solicita serviciile designerului Mob&Deco.

*acest serviciu este disponibil doar pentru clientii cu domiciliul in Bucuresti

 

Campurile marcate cu * (steluta) trebuie completate obligatoriu pentru a putea trimite formularul.

Descriere a necesitatilor tale de amenajare si a pieselor de mobilier care ti-au atras atentia din colectia Mob&Deco

CAPTCHA