DUOGEL

Perna cu memory foam

de la: 710 484.00 Lei

NATURCOMFORT

Perna cu memory foam

de la: 550 371.00 Lei

Memogel

Perna cu memory foam

de la: 320 212.00 Lei

O treime din viata ta o petreci cu ea sau mai bine zis pe ea.

Te ai gandit vreodata la importanta saltelei? Si aici nu discutam neaparat despre estetica. Sigur ca si partea estetica este importanta dar, mai presus de toate, cea mai importanta informatie pe care e necesar sa o ceri unui producator de saltele este informatia legata de materialele folosite la confectionarea acesteia.

Intreba-ne despre asta si noi iti vom furniza informatia corecta pentru ca tu sa iei o decizie corecta pentru tine. Astfel noi ne asumam corectitudinea informatiei pe care o furnizam iar tu iei o decizie in cunostinta de cauza.

Al doilea criteriu pe care trebuie sa il respecte salteaua ta (indiferent de varsta pe care o ai si indiferent de starea sanatatii) este legat de sustinerea corecta a corpului.

Stiai ca in funtie de greutatea corpului, de pozitia in care dormi, o saltea numita saltea ortopedica, spectaculoasa si nemaipomenita, te poate face pe tine sa ai un somn linistit si sa fii din ce in ce mai relaxat iar pe mine sa ma oboseasca teribil?

Dacă salteaua este prea tare, va susţine corpul doar în anumite puncte. Daca e prea moale, nu va oferi sustinerea suficienta sau o va oferi in punctele in care nu e necesar.

Al treilea aspect de care trebuie sa tii cont este garantia pe care ti-o ofera producatorul. Si aici sa stiti ca nimic nu e intamplator.

Garantia se ofera pentru materialele din interior. Deci revenim la importanta furnizarii informatiiilor corecte despre materialele folosite la confectionarea saltelei. Da, durata ei de viata este de fapt bazata pe rezistenta, fiabilitatea si calitatea materialelor din interior.

Schimbul de informatii dintre cumparator si furnizor este de fapt cheia unei decizii bune pentru ambii parteneri implicati in acest proces.

Daca informatiile furnizate in site nu ti se par suficiente, contacteaza-ne pe e-mail sau telefonic, fa-ne o vizita in showroom si testeaza produsele.

Dupa vise nu alergam in somn. Somnul trebuie sa insemne relaxarea completa a corpului si a mintii, pentru ca un corp sanatos si o minte relaxata fac visele sa devina realitate.

Contacteaza rapid un consultant