Saltea din poliuretan Med Confort

de la: 880 440.00 Lei

Temporar indisponibil

Reducere de 50% pentru articolul din stoc.

Salteaua din spuma poliuretanica este realizata din materiale de cea mai buna calitate care ofera sustinere optima corpului.

Avantajele sunt legate de faptul ca spuma ia forma corpului, astfel incat se reduce presiunea care s-ar resimti in anumiti centri nervosi sau vasculari ori pe articulatii sau muschi durerea va fi ameliorata la cei care au probleme iar persoanele sanatoase vor beneficia de un somn mai odihnitor. In acelasi timp, pentru cei care obisnuiesc sa doarma pe o parte sau in alte pozitii ciudate, spuma ajuta la linierea coloanei vertebrale, prevenind problemele care pot aparea in timp.

Tehnologia avansata de prelucrare a spumei poliuretanice folosite la realizarea acestei saltele creeaza o suprafata plana si tare si ofera durabilitate si rezistenta exceptionale, inlocuind cu succes materialele clasice.

Spuma cu densitate inalta ofera un suport excelent pentru corp si relaxare musculara,pentru o circulatie sangvina corecta,sustine coloana in pozitia corecta si naturala pentru a facilita relaxarea incheieturilor. Structura saltelei : - placa de spuma poliuretanica cu densitatea de 24.40 gr/mp -material capitonat compus din :

a) un strat de vatelina pe fiecare parte de 200 gr/mp

b) materialul de acoperire al saltelei este de tip Jacard

c) tnt , material netesut antialergic - fixarea componentelor se face prin matlasare.

Garantie 2 ani.

  • Transport gratuit in orasele cu magazin
  • Plata in rate
  • Montaj gratuit in Bucuresti
  • Consiliere design gratuit
  • Garantie

Intrebari si opinii ale cumparatorului

Nu exista comentarii la acest produs.

CAPTCHA