Plata in rate

Vrei sa iti cumperi setul de canapele mult visat, patul pe care ti l-ai dorit dintotdeauna dar nu ai avut suficienti bani sa il achiti? Vrei sa te bucuri de un masaj profesionist executat cu blandete de orice scaun din gama noastra de masaj?
Daca raspunsul la intrebarile de mai sus este DA, noi iti oferim solutia ideala: RATE FARA DOBANDA!
In urma parteneriatelor noastre cu Credit Europe Bank, Alpha Bank si Banca Transilvania dumneavoastra aveti posibilitatea sa va achizitionati canapeaua sau patul dorit in rate, fara a duce grija dobanzii deoarece aceasta este 0%!

Sistemul de plata in rate nu se cumuleaza cu alte campanii de reduceri sau oferte Mob&deco.

Credit Europe Bank

- Card Avantaj - 6 rate egale

- Orice persoana care realizeaza venituri poate aplica pentru un card de credit emis de Credit Europe Bank. Printre veniturile acceptate regasim venituri din salarii, chirii, profesii liberale, pensii, contracte de cesiune de drepturi de autor, contracte de mandat, contracte de agent si nu numai;

-Pentru a afla rata lunara este de ajuns sa impartiti costul produsului dorit la 6 luni;

- Daca doriti sa obtineti mai multe informatii despre conditiile aferente fiecarui tip de venit puteti suna la Credit Europe Bank apeland numerele 0801.000.000 (apelabil in reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea).

Alpha Bank

- Cu cardul de credit Alpha Bank beneficiati de 6 rate egale;

- Beneficieza de un card de credit Alpha Bank orice persoana care are cel putin 18 ani (la data completarii cererii), are un venit lunar net de minim 800 lei, este salariat cu o vechime neintrerupta de minim 3 luni la locul actual de munca sau minim 1 an vechime in cazul profesiilor liberale sau este pensionar.

- Nu aveti nevoie de niciun document special sau greu de obtinut, minimul fiind: copia cartii de identitate; acte doveditoare ale venitului; cea mai recenta factura de telefon fix inregistrat pe adresa de domiciliu/resedinta; fisa fiscala (doar in cazul veniturilor din salarii sau asimilate acestora).

- Daca doriti sa obtineti mai multe informatii puteti apela numarul de telefon pentru asistenta si urgente carduri: (021) 319.93.50;

Banca Transilvania

- Cu cardul de credit Star BT de la Banca Transilvania beneficiati de 6 rate egale;

- Sunt incluse in program cardurile de credit: MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Visa Gold, Visa Gold BT - Rotary si Visa Platinum.

- Daca doriti sa obtineti mai multe informatii puteti apela numerele de telefon: 0800 80 2273 (apel gratuit in reteaua de telefonie fixa Romtelecom) si 0264.594337 (apelabil din orice retea, inclusiv international).