Pat tapitat cu: stofa sau piele ecologica SEDONA

Pat dublu, somiera inclusa 3100 Lei

Temporar indisponibil

SEDONA este ca o poezie care, desi e spusa in soapta, trezeste in tine sentimente nebanuite. Un pat elegant, fin si distins in acelasi timp. Il poti alege chiar daca la un moment dat credeai despre tine ca-ti plac formele complicate sau spatiile amenajate in stil clasic. Eleganta si simplitatea lui te atrag parca magnetic. Un produs de exceptie, care iti poate oferi acum si un spatiu pentru depozitare pe tot nivelul somierei.

Alege culorile si materialele care te fac sa te simpti in siguranta, personalizeaza-ti spordusul si bucura-te de casa ta asa cum doar tu stii sa o faci.

Produsul este construit pe o rama din lemn masiv, placaj TEGO si MDF, acoperite cu spuma poliuretanica. Pe spatar sunt folosite spuma poliuretanica si vata siliconata astfel incat sa va bucurati de confortul acestuia.

Pentru tapitarea produsului puteti alege orice culoare, puteti opta pentru material precum stofa (stofa clasica, stofa catifelata si fina la atingere, stofa de tip in), pielea ecologica sau piele naturala.

Alegerea va apartine in totalitate.

  • Transport gratuit in orasele cu magazin
  • Plata in rate
  • Montaj gratuit in Bucuresti
  • Consiliere design gratuit
  • Garantie

Articole similare

Intrebari si opinii ale cumparatorului

Nu exista comentarii la acest produs.

CAPTCHA