LAGUNA

Pat tapitat cu piele ecologica

Pat dublu, somiera inclusa 1840 Lei

ALDEN

Pat tapitat din stofa

Pat dublu, somiera inclusa 4690 Lei

LARA

Noptiera

Noptiera 760 Lei

TOSCANA

Pat tapitat cu stofa

Pat dublu, cu sertare 2030 Lei

DAISY

Noptiera

Noptiera 530 Lei

CIRO

Pat tapitat cu stofa

Pat dublu, somiera inclusa 1320 Lei

GADEA

Pat tapitat cu stofa

Pat dublu, cu sertare 2920 Lei

HALIFAX 2

Pat tapitat cu stofa

Pat dublu, somiera inclusa 1730 Lei

Colectia de paturi tapitate Mob&Deco

Dormitorul este refugiul domestic cel mai personal, de aceea ar trebui sa fie o adevarata oaza de relaxare.

Nu lasa spatiul dormitorului sa devina monoton si tern. Toata energia ta depinde de spatiul in care iti petreci aproape o treime din viata, odihnindu-te si visand. Iar cand vorbim despre somn si vise, primul cuvant pe care-l vom rosti este "pat".

Fie ca preferi stilul romantic, pe cel ultra-elegant, modern sau clasic , la Mob&Deco vei gasi mereu o gama extrem de bogata si variata stilistic de paturi tapitate cu piele sau stofa, care sa-ti asigure confortul optim.

Mai mult decat atat, fiecare model poate fi personalizat din punct de vedere al culorilor si tipului de tapiserie, pentru ca tu sa te simti cu adevarat "acasa".

Si pentru ca „diferit” este cuvantul cheie in amenajarea dormitorului tau, iti punem la dispozitie 3  variante diferite de tapiserie, menite sa definitiveze atat confortul, cat si stilul camerei tale:

  1. Iti doresti confort optim si estetica desavarsita? Atunci un pat confectionat integral din piele ecologica este alegerea perfecta pentru camera ta.
  2. De ce sa alegi cand te poti bucura de mai multa pretiozitate optand pentru un pat tapisat confectionat atat din piele naturala, cat si din piele ecologica? Un echilibru perfect de 50% piele naturala si 50 % piele ecologica definesc patul ideal. Un pat ce se bucura de o fata a spatarului imbracata in piele naturala, in timp ce restul suprafetei sale este dominata de  piele ecologica.
  3. Daca vrei sa te bucuri de luxul absolut al unui pat tapisat confectionat din piele, iti punem la dispozitie o gama exuberanta de modele imbracate in piele naturala pe toate suprafetele exterioare si laterale. Fiecare parte expusa privirii rasfata cu eleganta si rafinament, iar partea interioara a patului si partea posterioara a spatarului sunt realizate din piele ecologica.Esti la cateva click-uri distanta de confortul ideal! Relaxare placuta 

Contacteaza rapid un consultant