Pat tapitat cu: piele naturala, piele ecologica sau stofa MUSETTE

Pat dublu, somiera inclusa 3490 Lei

Temporar indisponibil

Departe de luminile oraşului, departe de măşti şi faţade colorate, î ntr-un dormitor elegant, decorat î n nuanţe calde, ascultăm liniştea şi ne bucurăm de ea.

Iubesti viata urbana dar iti doresti ca, odata ajuns acasa, sa o poti admira de la distanta? Sa te poti deconecta de tot si toate? Sigur, in mare parte depinde de tine dar trebuie sa ai in vedere sa-ti creezi un spatiu al tau, in care sa te simti liber sa dai frau liber sentimentelor si emotiilor. Patul Musette este un model special creat pentru interioare amenajate in stil modern, caracterizat prin forme simple si cusaturi atent studiate.

Produsul este construit pe o rama din lemn masiv, placaj TEGO si MDF, acoperite cu spuma poliuretanica. Pe spatar sunt folosite spuma poliuretanica si vata siliconata astfel incat sa va bucurati de confortul acestuia.

Pentru tapitarea produsului puteti alege orice culoare, puteti opta pentru material precum stofa (stofa clasica, stofa catifelata si fina la atingere, stofa de tip in), pielea ecologica sau piele naturala.

Alegerea va apartine in totalitate.

  • Transport gratuit in orasele cu magazin
  • Plata in rate
  • Montaj gratuit in Bucuresti
  • Consiliere design gratuit
  • Garantie

Articole similare

Intrebari si opinii ale cumparatorului

Nu exista comentarii la acest produs.

CAPTCHA