Pat tapitat cu: piele naturala, piele ecologica sau stofa HOT

Pat dublu, somiera inclusa 3460 Lei

Temporar indisponibil

Eleganta si rafinament. Doua cuvinte care ne vin in minte acum, cand privim spre patul Hot. Un pat special creat parca pentru dormitorul unei femei care ne suprinde cu eleganta si misterul ei.

O piesa de mobilier cu un impact puternic, cu un spatar decorativ inalt, in linii simple, frumos conurate spre partea superioara, care ne duce cu gandul la gulerul frumos al unei rochii regale. Piciorusele cromate, inalte si frumos conturate, vin sa accentueze eleganta produsului.

Alegeti materialele care va placa la atingere, alegeti culorile care va transmit o stare de bine, si bucurati-va de spatiul dormitorului asa cum se cuvine.

Produsul este construit pe o rama din lemn masiv, placaj TEGO si MDF, acoperite cu spuma poliuretanica. Pe spatar sunt folosite spuma poliuretanica si vata siliconata astfel incat sa va bucurati de confortul acestuia.

Pentru tapitarea produsului puteti alege orice culoare, puteti opta pentru material precum stofa (stofa clasica, stofa catifelata si fina la atingere, stofa de tip in), pielea ecologica sau piele naturala.

Alegerea va apartine in totalitate.

  • Transport gratuit in orasele cu magazin
  • Plata in rate
  • Montaj gratuit in Bucuresti
  • Consiliere design gratuit
  • Garantie

Articole similare

Intrebari si opinii ale cumparatorului

Nu exista comentarii la acest produs.

CAPTCHA