Refresh

Scaun de masaj

Scaun masaj 9020 Lei

Recharge

Scaun masaj

Scaun masaj 8750 Lei

Scaune si fotolii masaj - pentru ca meriti rasfat!

Mob&Deco ofera o intreaga gama de scaune masaj si fotolii masaj de inalta calitate, rezultate ale celor mai noi tehnologii in domeniu. Scaunele noastre de masaj reinventeaza notiunile de relaxare si placere, completate de confortul de a beneficia de ele oricand simti nevoia.

Scaunele de masaj te ajuta sa te eliberezi de stresul acumulat zilnic, dar totodata - aplicand tehnicile masajului traditional de tip shiatsu - au un real efect terapeutic in cazul afectiunilor lombare, durerilor de spate, disfunctiilor de circulatie sanguina periferica etc. Destinderea, relaxarea dar si efectele terapeutice se pot regasi acum in ambianta propriului camin.

Designul scaunelor de masaj din gama Mob&Deco respecta principiile ergonomice si functionale, reusind sa pastreze eleganta liniilor clasice. Astfel scaunele de masaj confera oricarui spatiu in care vor fi asezate o nota de rafinament si, mai mult, orice model ai alege, se va integra perfect intre celelalte piese de mobilier. Posibilitatea de a avea oricand la indemana un \\\"maseur\\\" profesionist, in intimitatea casei, in mediul tau familiar, este in sine un beneficiu. In plus membrii familiei si prietenii vor fi mai mult decat incantati sa revina in vizita.

Scaunele de masaj si fotoliile de masaj sunt un avantaj competitiv de necontestat pe care industria de ingrijire si relaxare il ofera clientilor. In toata lumea, aceste scaune sunt prezente in spa-uri, centre de wellness si fitness, sali de antrenament. Puteti inova pe piata din Romania, oferind servicii la nivel cu adevarat international.

Va invitam sa va convingeti relaxandu-va intr-unul dintre fotoliile de masaj, la showroom-urile noastre din B-dul Ghencea nr.156A, in incinta Mall Danielli Design, etaj 1 sau Timisoara. Putem discuta relaxat in showroom-ul nostru despre cele mai bune preturi de pe piata si discount-uri negociabile in functie de cantitate.

Siteul nostru dedicat, www.selectmasaj.ro, va sta la dispozitie, pentru mai multe informatii si imagini ale intregii game de fotolii de masaj.

Contacteaza rapid un consultant