Coltar extensibil si dehusabil Sasha

Coltar + taburet 4740 2607.00 Lei

Temporar indisponibil

Reducere de 45% + transport gratuit in toata tara pentru setul disponibil in stoc. 

Realizat din stofa de cea mai buna calitate, in combinatii de culori pe care le puteti alege chiar dvs, coltarul poate fi utilizat nu numai in living, dar si in dormitor, prin faptul ca extensia sa pe axa ii permite realizarea unui pat foarte generos. Asadar, cautarea dvs. a luat sfarsit. Daca va doriti o canapea comoda, de buna calitate, care sa joace si rol de pat, atunci ati gasit.  Coltarul Sasha este impecabil! Picioarele cromate ii confera eleganta, iar faptul ca puteti mobila toate colturile camerei nu e un lucru nesemnificativ. Nu-l ratati! Dimensiune pat extensibil 190cm X 170cm.

  • Transport gratuit in orasele cu magazin
  • Plata in rate
  • Montaj gratuit in Bucuresti
  • Consiliere design gratuit
  • Garantie

Articole similare

Intrebari si opinii ale cumparatorului

Munteanu Mariana 02-09-2015

Buna ziua,
M-ar interesa coltarul Sasha, insa pe alta culoare.
De asemenea as vrea sa stiu dimensiunile acestuia si pretul.
Se poate trimite la Resita? Care este costul transportului.
Va multumesc

Mob&Deco 02-09-2015

Buna ziua,
Coltarul Sasha este disponibil doar pe combinatia din imagine. Coltarul are o lungime de 285 cm si o latime de 205 cm, pret 3081 lei. Acest model s-a scos din productie. In cazul in care va doriti un produs similar pe care sa-l personalizati din punct de vedere al culorilor si materialelor , va recomandam sa vizualizati coltarul PERLA http://www.mobdeco.ro/coltar-extensibil-dehusabil-perla . Daca aveti nevoie de informatii detaliate, nu ezitati sa contactati consultantii Mob&Deco http://www.mobdeco.ro/contact-mobdeco.

Mob&Deco 02-09-2015

Produsele din pagina de Promotii , din care face parte si coltarul Sasha ,beneficiaza de transport gratuit in toata tara.

CAPTCHA