Toledo

Canapele din piele/stofa

Coltar extensibil stofa sau piele 11940 Lei

LOIRE

Canapele piele naturala

Canapea 4 locuri 10080 Lei

JADINE

Canapele piele naturala

Canapea 2 locuri si 2 fotolii 9780 6223.00 Lei

ELBA

Canapele piele naturala

Canapea 3 locuri si 1 fotoliu 8000 5816.00 Lei

Maya

Canapele piele

Coltar modular 10920 Lei

Space

Canapele din piele naturala

Canapea 3 locuri si 1 fotoliu 7860 Lei

PALERMO

Canapele piele naturala

Coltar 4 locuri 11770 Lei

MALMO

Canapele piele naturala

Coltar 15760 Lei

Karan

Fotoliu relaxare

Fotoliu relaxare 3730 Lei

ORIANNA

Canapele piele naturala

Fotoliu 2620 Lei

Cyril

Fotoliu relaxare

Fotoliu relaxare 2970 Lei

OHIO

Canapele piele naturala

Coltar 4 locuri 8170 Lei

LENS

Canapele piele naturala

Canapea 3 locuri si 1 fotoliu 8680 Lei

Adena

Canapele piele

Canapea 3 locuri si 1 fotoliu 8850 Lei

Arina

Canapele piele

Canapea 3 locuri si 1 fotoliu 9590 Lei

Adelaide

Coltar piele

Coltar 9630 Lei

CANAPELE RECLINER- INOVATII PENTRU O VIATA DE CALITATE

Pentru unii dintre noi, a sta acasa pe durata week-end-ului este cea mai buna modalitate de petrecere a timpului liber. Aceste moment le folosim pentru a ne odihni si a capata energie pentru o noua saptamana de lucru. Din acest punct de vedere, prezenta unei canapele cu recliner pe care sa ne relaxam si sa urmarim diverse programe TV, sa citim sau sa ne primim prietenii, se dovedeste de vis.

Canapelele sau coltarele cu recliner reprezinta o inovatie axata pe confortul si relaxarea ocupantilor. Ele sunt piese de mobilier potrivite pentru un living sau o camera de familie, permitand unui grup mai mare de persoane sa stea impreuna confortabil.

Un aspect ce trebuie luat in considerare este stilul canapelei, tipul tapiteriei si culoarea. El trebuie sa se incadreze in decorul existent al camerei, pentru a fi in armonie cu celelalte piese de mobilier. In ceea ce priveste tapiteria, tesaturile de stofa sau pielea naturala sunt foarte populare, datorita senzatiei placute la atingere si rezistentei sporite la pete, precum si datorita aspectului elegant pe care il confera unei incaperi.

Daca doriti sa cumparati un set complet de canapele sau coltar, puteti opta pentru orice configuratie, in functie de spatiul pe care doriti sa il mobilati cu aceste canapele. Canapelele pot fi cumparate cu sistem de extensie manual, sau electric. Fotoliile cu recliner se dovedesc si ele foarte confortabile: pe langa faptul ca se extind la picioare si se lasa pe spate, ele pot fi rotative si cu balansoar, asigurandu-va relaxarea mult dorita.

O alta caracteristica la care trebuie sa va ganditi cand achizitionati o canapea cu recliner este daca o doriti cu sistem manual sau electric. Un sistem de recliner electric este mai avantajos si este cea mai buna alegere pentru persoanele mai in varsta, deoarece permite setarea extensiei la unghiul dorit, cu ajutorul unei telecomenzi, fara niciun efort.

Un model aparte de canapele cu recliner este cel tip home-cinema. Formata din 2,3,4 sau 5 locuri , canapeaua este dotata atat cu sistemul de extensie menit sa va relaxeze total, cat si cu spatii de depozitare pentru floricele, alune, ziare si suport pentru pahare si sticle, pentru a va facilita urmarirea unei emisiuni TV sau a unui film impreuna cu cei dragi.

Asadar, achizitionarea unei canapele cu recliner este alegerea ideala pentru cei care care pun confortul pe primul plan si doresc sa se relaxeze in fiecare zi, fiind cele mai confortabile modele de canapele.

Contacteaza rapid un consultant