Toledo

Canapele din piele/stofa

Coltar extensibil stofa sau piele 11940 Lei

NORRIS

Canapele piele naturala

Coltar extensibil 9590 Lei

CHESTERFIELD

Canapele din stofa sau piele

Canapea 3 locuri si 1 fotoliu 5690 Lei

Despre canapele piele

Canapelele piele Mob&Deco prezentate in showroom-urile din Bucuresti, Brasov si Cluj, dar si online, sunt intotdeauna bine venite atunci cand suntem obositi si vrem cateva clipe de relaxare, alaturi de fotolii fiind piesa de baza a oricarui living. Canapelele din piele dau tot timpul senzatia de lux, de eleganta, finete, reliefind un anumit statut social. Canapelele din piele se potrivesc in general unei camere sobre si elegante.

Unul din avantajele evidente ale unei canapele de piele este ca nu se pateaza asa usor ca una de stofa. Un altul este rezistenta net mai buna a pielii in fata uzurii. Desi mai pretentioase si mai greu de intretinut decat, spre exemplu, canapele stofa, aceste canapele piele confera personalitate si prestanta spatiului pe care il ocupa, transformandu-se in punctul de atractie al incaperii.

Fie ca sunt folosite in sufragerie sau la birou, acestea sunt ideale pentru cei ce iubesc liniile clasice. Insa, multimita diferitelor forme, stiluri de design si culori, canapele din piele pot fi integrate si in spatii ce utilizeaza un decor modern.

Tipuri de canapele piele

Cu doua, trei sau patru locuri, cu sezut lat sau spatar inalt, exista o multime de modele din care o poti alege pe cea care se potriveste cel mai bine stilului tau.

De asemenea, exista optiuni si in ceea ce priveste materialul din care este realizata canapeaua, astfel incat, poti inclina catre piele natura, sau, cei preocupati de mediu isi pot indrepta atentia catre variante din piele ecologica. 

Contacteaza rapid un consultant