Top Tendinte Decorative Pentru Primavara 2016

tendintele primaverii

Este din anou acea perioada a anului in care aruncam o privire la cele mai interesante tendinte ale amenajarilor interioare pentru a gasi inspiratia si creativitatea menite sa aduca schimbare in casa noastra. Este anotimpul culorii, a luminii si zambetelor, iar proprietarii de locuinte ar trebui sa aiba curajul sa depaseasca barierele comunului si sa ofere casei un upgrade fresh si trendy.

Exact asa cum inlocuiesti garderoba de iarna cu cea de primavara, este timpul la locuinta ta sa renunte la albul iernatic si sa imbrace vesminte mai colorate. Si pentru a te ajuta in aceasta tranzitie, aruncam o privire la tendintele decorative care se afla in topurile internationale. De la exuberant la relaxat, vei fi placut surprins de aceste delicii de primavara!

Boemul Modern

Spiritul boem este de neoprit, iar magia primaverii i se potriveste perfect. Peisajul vibrant de afara vine in completarea instinctelor decorative si a geniului tau creativ. Doar cateva stiluri iti permit sa combini confortul, detaliile vintage, obiectele antice, accesoriile nepretuite si decorul modern asa cum iti permite stilul boem. Ideea preconceputa cum ca amenajarile boeme incurajeaza inghesuiala si haosul este cat se poate de departe de adevar. Boem inseamna sa fii tu renuntand la limite si etalandu-ti personalitatea, pasiunile si abilitatea de a da forma lumii dupa imaginatia ta.

boemul modern

Imprimeurile florale

Pe masura ce primavara se afirma in peisajul autohton, nu poti scapa de influentele florale, iar 2016 pare a fi un an excelent pentru a fi „flower power”. Imprimeurile florale sunt in top atat in lumea modei, cat si in cea a amenajarilor interioare. De fapt, designerii se inspira de pe podiumuri propunand pernele accent, covoarele, scaunele si chiar si canapelele imbracate in imprimeuri florale. desigur, nu toata lumea se va aventura in alegerea unei canapele indraznete albastre acoperita de flori, dar un covor sic sau draperii cu motive florale par o alegere mai sigura. imprimeuri florale

Arta supradimensionata

Poti aprecia caracterul unei persoane doar aruncand o privire la locuinta acestuia si la piesele de arta care se gasesc aici. Primavara 2016 produpe tablouri inedite care fac o declaratie de stil indrazneata. Adesea, acestea sunt supradimensionare, cu motive si rame extravagante. Daca vrei sa adaugi culoarea livingului, diningului sau dormitorului fara a schimba prea mult decorul deja existent atunci alege un tablou mare si plin de stil.

arta supradimensionata

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *