Stil si exotism: Mobilier Modular Indiana

indiana 9

Decorarea locuintei nu este o misiune usoara, iar de cele mai multe ori abordarea stilului eclectic nu reprezinta cea mai buna alegere. Combinarea mobilierului si accesoriilor de forme, materiale si culori diferite se poate transforma intr-un adevarat dezastru atunci cand nu detii suficiente cunostiinte si experienta in domeniu.

indiana 6 indiana 3

indiana 9

Pentru a amenaja casa cu stil trebuie sa atingi un anumit echilibru estetic, sa combini nuantele si formele astfel incat sa creezi un decor unitar si atractiv. In detrimentul designerului de amenajari interioare a aparut o solutie simpla si accesibila pentru aceasta problema, iar aceasta solutie se numeste Mobilierul Modular. Aceste colectii de mobilier modern pentru living, dormitor, dining, hol si birou sunt extrem de versatile si usor de folosit pentru a mobila si contura cu stil orice tip de spatiu. Astfel oricine poate decora casa fara prea mult efort si cu costuri minime, apeland la mobilier elegant si de calitate.

indiana 2 indiana 5 indiana 7

In colectia de mobilier modular Mob&Deco se remarca gama Indiana, care impresioneaza prin rafinament si exotism. Realizate din Pin Antic, Pin Canyon si Stejar Sutter, aceste unitati modulare reprezinta stilul intruchipat. Designul lor inedit si unic ofera solutia cea mai buna pentru mobilarea intregii locuinte. De la living la dining, aceste piese de mobilier poti fi combinate cu usurinta astfel incat sa maximizeze spatiul disponibil si sa ofere confort inalt si un decor elegant. Sistemul Indiana este alcatuit din mai bine de 25 de elemente diferite pentru dormitor, living, dining si birou, iar fronturile sale cu finisaje inedite sunt completate prin forme rafinate, dar si prin  prezenta accesoriilor si manerelor matalice care accentueaza designul sau atractiv.

indiana 1 indiana 10 indiana 11

Daca vrei sa redecorezi locuinta arunca o privire la colectia noastra de mobilier modular Indiana si indrazneste sa poftesti stilul si exotismul in casa ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *