Regulament Oficial Campanie BLACK FRIDAY 2015

facebook_black friday

Nr. Inreg 820/26.11.2015

Regulament Oficial Campanie BLACK FRIDAY 2015

“Mob&Deco Black Friday 2015”

ART. 1. ORGANIZATORII CAMPANIEI
Organizatorul campaniei, SC JOINT GLOBAL TRADE SRL, „Mob&Deco: Black Friday 2015”, (denumită în continuare „Campanie”) este compania SC JOINT GLOBAL TRADE SRL denumita in continuare Furnizor.
Campania se va derula in conformitate cu prevederile cuprinse în prezentul regulament (denumit in cele ce urmează „Regulamentul”).
Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul, aducand la cunostinta publicului acest fapt.
ART. 2. DURATA SI LOCUL DE DESFASURARE
Organizatorul ofera in perioada 27-30 noiembrie 2015, un discount de 5% pentru toate produsele, inclusiv ofertele speciale aflate in sectiunea Promotii din siteul www.mobdeco.ro, campaniile aflate in desfasurare si comenzi personalizate. Campania va debuta in data de 27 noiembrie 2015, orele 10.00 si se va finaliza in data de 30 noiembrie 2015, orele 19.00.
ART. 3. PARTICIPANTI
Beneficiaza de reduceri toti clientii care viziteaza pagina web www.mobdeco.ro si showroomurile Mob&Deco din Bucuresti, Brasov si Cluj , in perioada sus mentionata.
ART. 4. DREPTUL DE PARTICIPARE
Participarea in cadrul acestei campanii implica acceptarea prevederilor prezentului Regulament. Dreptul de participare in cadrul campaniei apartine persoanelor fizice sau juridice care respecta toate prevederile enumerate in continuare:
1. Respecta in totalitate regulamentul oficial al campaniei, termenii si conditiile contractuale propuse de furnizor;
2. Respecta in totalitate mecanismul de participare de la ART. 5 al prezentului regulament.
3. Angajatii SC JOINT GLOBAL TRADE SRL si rudele de gradul I au dreptul de a beneficia de oferta din campanie.
ART. 5. MODUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI
Campania „Mob&Deco: Black Friday 2015”, desfasurata in perioada 27 noi – 30 noi 2015 are urmatorul mecanism:
1. Organizatorul va oferi tuturor clientilor, discounturile aferente produselor semnalate in pagina oficiala a companiei SC JOINT GLOBAL TRADE SRL, www.mobdeco.ro;
2. Clientii care opteaza pentru achizitionarea de produse in perioada sus mentionata, vor accepta conditiile mentionate si discounturile oferite de compania SC JOINT GLOBAL TRADE SRL, in pagina oficiala a companiei, pentru brandul Mob&&Deco, respectiv http://www.mobdeco.ro/promotii-canapele.
3. Consultantii de vanzari au obligatia de a informa clientii interesati de produsele in cauza asupra discounturilor aplicate.
4. Produsele carora li s-a aplicat discount si care au fost reduse, nu li se va aplica un discount suplimentar provenit din alte surse: vouchere de fidelizare, cupoane de reducere, etc.

ART. 6. ALTERNATIVE ALE DISCOUNTURILOR CAMPANIEI
Clientii care vor achizitiona produse in perioada 27 noi-30 noi 2015 NU pot opta pentru contravaloarea premiului, in bani.
Art. 7. REGULAMENTUL CAMPANIEI
Regulamentul de participare/desfasurare este disponibil in mod gratuit, pe pagina oficiala a site-ului www.mobdeco.ro, la sectiunea blog.

Art. 8. PROTECTIA DATELOR PERSONALE
Furnizorul se obliga sa respecte prevederile Legii nr. 677/2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata Campaniei. Ca atare,
Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/castigatorului la prezenta Campanie si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare.
Participantii la Campanie in calitate de persoane vizate, au conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art. 15).
Prin simpla participare la Campanie si trimiterea datelor personale la Furnizor, sunt de acord ca datele lor sa intre in baza de date a Furnizorului sa fie prelucrate si folosite in viitor de Furnizor sau persoane juridice autorizate de catre acesta, pentru a informa participantii cu privire la noi produse, oferte, promotii, campanii publicitare si de marketing. La cererea expresa, in scris, a participantilor Furnizorul nu va mai folosi datele lor personale.

Art. 9. TAXE SI IMPOZITE
Organizatorul Campaniei nu este raspunzator pentru plata taxelor, impozitelor sau a altor obligatii fiscale legate de discountul oferit, cu exceptia impozitului cu retinere la sursa, aplicabil veniturilor individuale provenite din campanii promotionale, impozit pe care Organizatorul Campaniei este obligat sa il calculeze, sa il retina si sa il transfere la bugetul de stat conform prevederilor Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal.
Art. 10. INCETAREA CAMPANIEI
Prezenta campanie poate inceta in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie caz de forta majora, conform legislatiei in vigoare, sau in cazul schimbarii cadrului legislativ, astfel incat organizarea si desfasurarea concursului cu caracter promotional sa presupuna marirea bugetului alocat acestui proiect sau alte modificari in ce privesc premiile.

Art. 11. DISPOZITII FINALE
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament pe perioada de desfasurare a campaniei in sensul de a asigura corectitudinea. Toate modificarile cu privire la regulement intra in vigoare numai dupa publicarea pe internet a acestora – pe pagina campaniei.

Organizator:
SC JOINT GLOBAL TRADE SRL
contact@mobdeco.ro
26 noiembrie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *