Reduceri pentru un somn mai bun

reducere

Dormi mai bine cand stii ca saltelele Magniflex din colectia noastra au un pret mult mai mic. Acum iti poti asigura visele cu produse de calitate care ofera un somn mai bun, mai sanatos. Alege orice model si indiferent de dimensiunea dorita beneficiezi de o reducere promotionala de 20%.

O saltea de calitate este ingredientul necesar pentru pentru a ne odihni cu adevarat atat mintea, cat si corpul. Oferind sprijin si o pozitie corecta pe toata perioada somnului, produsele Magniflex ne ajuta sa obtinem un somn mai sanatos si revigorant.

Iata cateva modele de exceptie care revolutioneaza arta somnului:

Daytona de Tonino Lamborghini

Materialele de exceptie vin sa sustina confortul prin intermediul saltelei Daytona de Tonino Lamborghini. Acest model reuneste rafinamentul designului italian cu fascinatia luxului modern, fara a neglija cele mai importante calitati functionale ale unei saltele- suportul optim pentru coloana, reglarea temperaturii corpului si distribuirea egala a greutatii.

daytona

Incanto

Lasa-te incantat de suprafata moale a acestei saltele. Structura sa ce include 18 cm de spuma Eliosoft, un strat de memorie HD si o husa textila delicata ofera suport anatomic ideal corpului, confort inalt si o senzatie placuta la atingere. Iar garantia de 25 de ani vine sa confirme valoarea acestuia.

incanto

Magni Grande

Fibrele si materialele de inalta calitate sunt baza acestui model de exceptie care ofera confort maxim, sprijin fara egal pentru coloana vertebrala si o senzatie de lux revigoranta. Indrazneste sa te bucuri de odihna care aduce valoare vietii.

magni grande saltea

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *