Reducerea fara pereche a saptamanii: Fun & Fever

fever maro

In aceasta saptamana distractia si canicula specifice anotimpului cald au facut ca preturile noastre sa se topeasca de tot. Rezultatul? Reduceri de 10% la doua colectii de mobilier modular deosebit de populare: Fun si Fever. Acest duo al amenajarilor stilate iti propun sa redecorezi livingul fara compromisuri, aducand un plus de eleganta si bun gust in casa ta.

Mobilier Modular Fun 

Daca esti adeptul stilului modern, daca iti place sa uimesti printr-un look inedit si chic atunci cu siguranta ai nevoie de Fun. Acest mobilier modular debordeaza de eleganta si bun gust, totodata inrigand cu farmecul sau contemporan axat pe armonie estetica si versatilitate. Realizat din combinatia inspirata de Stejar Sonoma si MDF Alb Lucios, Fun pune accent pe un look inedit si minimalist care maximizeaza spatiul disponibil prin dulapuri si sertare incapatoare ideale pentru mai multa organizare in living. Insertiile de material canelat pe fronturile alb lucioase, vitrinele cu sticla si iluminarea cu LED ii aduc un plus de eleganta.

comoda tv fun

Mobilier Modular Fever

Eleganta va fi intotdeauna la moda, nu exista urma de indoiala. Daca vrei sa schimbi lookul livingului si vrei sa mergi la sigur atunci iti recomanda sa optezi pentru un set de mobilier modular elegant si fresh asa cum este Fever. Acesta mizeaza pe un design contemporan, fara exagerari stilistice. Simplitatea formelor sale, materiale de inalta calitate si inalta functionalitate a componentelor sale reprezinta principalele calitati care il fac perfect pentru locuintele contemporane. Fever este potrivit in decorurile stilate si tineresti, fiind un produs deosebit de versatil si chic. Disponibil in variantele Stejar Sonoma cu insertii negre sau Alb si Alb Lucios cu insertii negre, acesta vine cu iluminare LED inclusa in pret si fronturi cu margini rotunjite.

fever living

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *