Reducerea fara pereche a saptamanii: Azteca & Natalia

azteca

Ce poate fi mai placut si mai antrenant decat amenajarea casei? Atunci cand vine momentul sa facem cateva schimbari prin locuinta entuziasmul pune stapanire pe spiritul nostru creativ, iar fiecare alegere devine prilej de a ne demonstra talentul in materie de design de interior. Una dintre cele mai bune si sigure metode de a amenaja livingul sau dormitorul cu bun gust si rafinament este de a opta pentru mobilier modular.

Mobilierul modular este optiunea moderna si functionala pentru a aduce un suflu nou si stilat in casa. Trasaturile esentiale ale acestui tip de mobilier este faptul ca poate fi configurata si adaptata in functie de spatiul disponibil, corpurile sale sunt bine organizate si foarte incapatoare, iar designul este elegant si unitar.

Daca te gandesti sa redecorezi livingul sau dormitorul si consideri ca mobilierul modular este perfect pentru locuinta ta atunci vei fi incantat sa afli ca in colectia noastra regasesti doua colectii de mobilier modular elegante cu 10% reducere: Azteca si Natalia. In timp ce Azteca este expertul amenajarilor in living, Natalia stie cum sa aduca rafinamentul in dormitor.

Mobilier Modular Natalia

Natalia este definit prin linii clasice de o inalta clasa. Eleganta si stilul desavarsit al designului sau impresioneaza pana si cele mai exigente gusturi. Elementele traditionale, lemnul Alb Larix sau Visina Primavera sculptat in linii retro si finisajele deosebite ne reamintesc de mobilierul vintage care decoreaza casele din inalta societate. Frumusete, stil si bun gust sunt trasaturile definitorii ale mobilierul modular pentru dormitor Natalia. Sticla cu marginile fasonate si elementele sculptate si frezate contribuie la look-ul sau atemporal.nataliaMobilier modular Azteca
Azteca este cel mai clar exemplu de lux modern. Rafinamentul sau inalt mizeaza pe impletirea armonioasa dintre suprafetele albe lucioase si insertiile de stejar San Merano. Armonie, eleganta si bun gust sunt trasaturile principale al acestei game moderne de mobilier modular pentru living. Manerele decupate in front, formele simple si fronturile cu margini rotunjite completeaza ingeniozitatea si frumusetea designului sau.azteca

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *