Incepem noul an cu oferte la cele mai bine vandute produse

perfect

2017 se anunta a fi un an formidabil, iar acest lucru este mai mult decat evident daca aruncam o privire la promotiile lunii ianuarie. Coltare, fotolii, comode, masute de cafea si corpuri de iluminat la preturi care mai de care mai atractive. O plimbare virtuala pe website-ul Mob&Deco iti prezinta sute de motive pentru care ar trebui sa te apuci de redecorat. Casa ta merita straine noi in 2017, iar ofertele produselor noastre au fost concepute pentru a ne asigura ca acest lucru este posibil la un pret cat mai accesibil.

Coltar de piele Palmer

Palmer este alegerea clasica pentru locuintele moderne. Designul sau ingenios dublat de confortul exagerat sunt depasite doar de functionalitatea acestui produs. Coltarul uimeste cu tetierele rabatabile, pernelor ample integrate in spatar si lada mare pentru depozitare. Iar faptul ca este imbracat in piele ii da o nota de lux, de rafinament. In aceasta perioada Palmer poate fi achizitionat cu o reducere promotionala de 15%.

palmer coltar

Coltarul dehusabil si extensibil Perfect

Indiscutabil intr-o casa contemporana cea mai valoroasa piesa de mobilier este coltarul, iar lucrul care ii mareste valoarea este optiunea de extensie. Atunci cand acesta ofera posibilitatea de a se transforma intr-un pat generos care sa gazduiasca musafirii este imposibil sa-i contesti utilitatea. Perfect este coltarul care este totodata elegant si functional. Este produsul care isi propune sa cucereasca in toate privintele. Iar pretul nu este o exceptie. Acesta este disponibil cu o reducere de 15% si transport gratuit.

perfect ext

Masuta Asia

Designul minimalist cu influente asiatice ne propune o abordare simplista si neconventionala pentru traditionala masuta de cafea. Aceasta poate fi oricum numai obisnuita nu. Poate fi eleganta, practica si robusta, exact ca masuta Asia. Un produs remarcabil care se mandreste cu o reducere exceptionala de 30%.

asia

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *