FLASH SALE – 5%

Flash 5%

Regulament Oficial Campanie  „Flash sale -5%

 

ART. 1. ORGANIZATORII CAMPANIEI

Organizatorul concursului „Flash sale -5%”  (denumită în continuare „Campanie”) este compania SC JOINT GLOBAL TRADE SRL denumita in continuare Furnizor.

Campania se va derula in conformitate cu prevederile cuprinse în prezentul regulament (denumit in cele ce urmează „Regulamentul”).

Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul, aducand la cunostinta publicului acest fapt.

ART. 2. DURATA SI LOCUL DE DESFASURARE

Organizatorul ofera in perioada 22-24.09.2018, o reducere de 5% pentru orice comanda lansata.

Campania va debuta in data de 22.09.2018, orele 09.00 si se va finaliza in data de 24.09.2018 orele 19.00 .

ART. 3. PARTICIPANTI

Beneficiaza de campanie toti clientii care viziteaza pagina web www.mobdeco.ro si showroomurile Mob&Deco din Bucuresti si Cluj , in perioada sus mentionata.

ART. 4. DREPTUL DE PARTICIPARE

Participarea in cadrul acestei campanii implica acceptarea prevederilor prezentului Regulament. Dreptul de participare in cadrul campaniei apartine persoanelor fizice sau juridice care respecta toate prevederile enumerate in continuare:

  1. Respecta in totalitate regulamentul oficial al campaniei, termenii si conditiile contractuale propuse de furnizor;
  2. Respecta in totalitate mecanismul de participare de la 5 al prezentului regulament.
  3. Angajatii SC JOINT GLOBAL TRADE SRL si rudele de gradul I au dreptul de a beneficia de oferta din campanie.

ART. 5. MODUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI

Campania „Flash sale -5%” desfasurata in perioada 22-24.09.2018 are urmatorul mecanism:

  1. Organizatorul va oferi tuturor clientilor, discounturile aferente campaniei semnalate in pagina oficiala a companiei SC JOINT GLOBAL TRADE SRL, www.mobdeco.ro;
  2. Clientii care opteaza pentru achizitionarea de produse in perioada sus mentionata, vor accepta conditiile mentionate si discounturile oferite de compania SC JOINT GLOBAL TRADE SRL, in pagina oficiala a companiei, pentru brandul Mob&Deco.
  3. Consultantii de vanzari au obligatia de a informa clientii interesati de produsele in cauza asupra discounturilor aplicate.
  4. Oferta nu se cumuleaza cu alte campanii aflate in desfasurare si nu li se va aplica un discount suplimentar provenit din alte surse: vouchere de fidelizare, cupoane de reducere, etc.

 

ART. 6. ALTERNATIVE ALE DISCOUNTURILOR CAMPANIEI

Clientii care vor achizitiona produse in perioada 22-24.09.2018 NU pot opta pentru contravaloarea premiului, in bani.

 

 

Art. 7. REGULAMENTUL CAMPANIEI

Regulamentul de participare/desfasurare este disponibil in mod gratuit, pe pagina oficiala a site-ului www.mobdeco.ro, la sectiunea blog.

Art. 8. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Furnizorul se obliga sa respecte prevederile Legii nr. 677/2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata Campaniei. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/castigatorului la prezenta Campanie si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare.

Participantii la Campanie in calitate de persoane vizate, au conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art. 15).

Prin simpla participare la Campanie si trimiterea datelor personale la Furnizor, sunt de acord ca datele lor sa intre in baza de date a Furnizorului sa fie prelucrate si folosite in viitor de Furnizor sau persoane juridice autorizate de catre acesta, pentru a informa participantii cu privire la noi produse, oferte, promotii, campanii publicitare si de marketing. La cererea expresa, in scris, a participantilor Furnizorul nu va mai folosi datele lor personale.

Art. 9. TAXE SI IMPOZITE

Organizatorul Campaniei nu este raspunzator pentru plata taxelor, impozitelor sau a altor obligatii fiscale legate de discountul oferit, cu exceptia impozitului cu retinere la sursa, aplicabil veniturilor individuale provenite din campanii promotionale, impozit pe care Organizatorul Campaniei este obligat sa il calculeze, sa il retina si sa il transfere la bugetul de stat conform prevederilor Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal.

Art. 10. INCETAREA CAMPANIEI

Prezenta campanie poate inceta in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie caz de forta majora, conform legislatiei in vigoare, sau in cazul schimbarii cadrului legislativ, astfel incat organizarea si desfasurarea concursului cu caracter promotional sa presupuna marirea bugetului alocat acestui proiect sau alte modificari in ce privesc premiile.

Art. 11. DISPOZITII FINALE

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament pe perioada de desfasurare a campaniei in sensul de a asigura corectitudinea. Toate modificarile cu privire la regulement intra in vigoare numai dupa publicarea pe internet a acestora – pe pagina campaniei.

 

Organizator:

SC JOINT GLOBAL TRADE SRL

contact@mobdeco.ro

20.09.2018

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *