Care vor fi paturile anului 2017?

tendinte paturi 2017

Mai e putin pana vom incepe un nou an. Mai e atat de putin pana ne vom delecta si minuna de tendintele anului 2017. Tendinte care vor da tonul amenajarilor interioare din fiecare casa care se vrea moderna si eleganta. Designerii deja si-au expus previziunile pentru noul an, iar acestea sunt mai mult decat fascinante.

Cauti un loc confortabil unde sa te odihnesti dupa o zi lunga de munca? Nimic nu este mai primitor decat un pat robust, care se intampla sa fie si deosebit de stilat. Indiferent daca iti doresti un pat din lemn, metal sau tapitat, trendurile anului 2017 te vor incanta. Fii pregatit sa descoperi linii minimaliste, detalii inedite si configuratii neasteptat de istete.

Paturi de lemn

Paturile de lemn sunt rezistente si marcante. Aerul lor clasic si frumusetea texturata a lemnului induc o stare de sobrietate si rafinament in dormitor. Pentru a tine pasul cu timpurile moderne, acestea au fost reinterpretate cu picioare cat mai interesante, tablii dreptunghiulare care evoca o postura arcuita si ornamente chic.

pat de lemn

Paturi metalice

Paturile metalice au un look deosebit care variaza de la ultra modern la antic. Aceste piese de mobilier devin tot mai indragite in amenajarile nonconformiste unde elementele moderne se impletesc cu cele vintage pentru a crea un decor cu adevar unic al carui motiv central este frumusetea metalului.

pat de metal

Paturi tapitate

Nu este nimic mai primitor decat un pat tapitat moale si comod. De fapt, modelele tapitate reprezinta tendinta dominanta a anului 2017 la seciunea paturi. Secretul este abordarea patului tapitat prin prisma formelor moderne, a detaliilor ingenioase si a materialelor extravagante.

pat tapitat

Paturi de zi

Paturile de zi isi au locul si momentul lor. Pentru multi, aceste modele sunt mai mult pentru relaxare decat pentru somn. In timp ce pentru altii sunt paturile pentru oaspeti perfecte. Si totusi pentru altii, sunt compromisul necesar pentru camere in care nu incape un pat dublu sau unde este nevoie de o canapea care sa aiba si rol de pat.

pat de zi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *