Campanie discount saltele si perne in perioada 1-31 octombrie 2018

iSleep-RO-promo-banner 2018

Nr. Inreg. 1099 / 01.10.2018

Regulament oficial campanie „ Discount 5%,8%10% si 20%  pentru gama de saltele Isleep  si  la toate modele de perne si protectii de saltele .’’

ART. 1. ORGANIZATORII CAMPANIEI

Organizatorul campaniei Discount 5%,8%10% si 20%  pentru gama de saltele Isleep si toate modele de perne si protectii de saltele ., (denumită în continuare “Campanie”) este compania SC JOINT GLOBAL TRADE SRL denumita in continuare Organizator.

Campania se va derula in conformitate cu prevederile cuprinse în prezentul regulament (denumit in cele ce urmează “Regulamentul”).

Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul, aducand la cunostinta publicului acest fapt.

ART. 2. DURATA SI LOCUL DE DESFASURARE

Organizatorul ofera in perioada 01.10.2018 – 31.10.2018, pentru gama de saltele Isleep un discount de 5% pentru ORTOCLASIC, 8% pentru MEMORY RELAX ,COOL COMFORT SI BODY REST ,

10% pentru MEMORY SPRING NEW ,BABY PUZZLE SI VITAL CARE, 20%,METROPOLITAN SI COSMOPOLITAN si  la toate modele de perne si protectii de saltele .’’ din suma investita in produsele Mob&Deco. Campania va debuta in data de 01.10.2018 orele 10.00 si se va finaliza in data de 31.10.2018, orele 19.00

 

ART. 3. PARTICIPANTI

Beneficiaza de acest discount  toti clientii care viziteaza pagina web www.mobdeco.ro si showromurile Mob&Deco din Bucuresti si Cluj  in perioada sus mentionata.

ART. 4. DREPTUL DE PARTICIPARE

Participarea in cadrul acestei campanii implica acceptarea prevederilor prezentului Regulament. Dreptul de participare in cadrul campaniei apartine persoanelor fizice sau juridice care respecta toate prevederile enumerate in continuare:

  1. Respecta in totalitate regulamentul oficial al campaniei, termenii si conditiile contractuale propuse de furnizor;
  2. Respecta in totalitate mecanismul de participare de la ART. 5 al prezentului regulament.
  3. Angajatii SC JOINT GLOBAL TRADE SRL si rudele de gradul I au dreptul de a beneficia de oferta din campanie.

 

ART. 5. MODUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI

Campania „ Discount intre  5%,8%10% si 20%  pentru gama de saltele Isleep si  la toate modele de perne si protectii de saltele „, desfasurata in perioada 01.10.2018-31.10.2018 are urmatorul mecanism:

  1. Organizatorul va oferi tuturor clientilor care achizitioneaza produse cf. ART.2 de la Mob&Deco in perioada sus mentionata,  atat pentru articolele expuse cat si la comenzi noi.
  2. Clientii care opteaza pentru achizitionarea de produse in perioada sus mentionata si vor beneficia de discount, vor accepta conditiile mentionate de compania SC JOINT GLOBAL TRADE SRL, in pagina oficiala a companiei, in Regulamentul publicat pe website-ul companiei, in sectiunea Blog:  http://www.mobdeco.ro/blog/
  3. Consultantii de vanzari au obligatia de a informa clientii interesati de produsele in cauza asupra promotiei in curs.
  4. Discount-ul nu se va cumula cu nicio alta promotie, reducere sau oferta existenta si practicata in aceeasi perioada de Mob&Deco.

 

ART. 6. ALTERNATIVE ALE DISCOUNTURILOR CAMPANIEI

Clientii care vor achizitiona produse in perioada 01.10.2018 – 31.10.2018 cf. ART.2 NU pot opta pentru alternative de acordare a discountului.

Art. 7. REGULAMENTUL CAMPANIEI

Regulamentul de participare/desfasurare este disponibil in mod gratuit, pe pagina oficiala a site-ului www.mobdeco.ro, la sectiunea blog si in magazine.

Art. 8. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Furnizorul se obliga sa respecte prevederile Legii nr. 677/2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata Campaniei. Ca atare,

Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/castigatorului la prezenta Campanie si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare.

Participantii la Campanie in calitate de persoane vizate, au conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art. 15).

Prin simpla participare la Campanie si trimiterea datelor personale la Furnizor, sunt de acord ca datele lor sa intre in baza de date a Furnizorului sa fie prelucrate si folosite in viitor de Furnizor sau persoane juridice autorizate de catre acesta, pentru a informa participantii cu privire la noi produse, oferte, promotii, campanii publicitare si de marketing. La cererea expresa, in scris, a participantilor Furnizorul nu va mai folosi datele lor personale.

Art. 9. INCETAREA CAMPANIEI

Prezenta campanie poate inceta in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie caz de forta majora, conform legislatiei in vigoare, sau in cazul schimbarii cadrului legislativ, astfel incat organizarea si desfasurarea concursului cu caracter promotional sa presupuna marirea bugetului alocat acestui proiect sau alte modificari in ce privesc premiile.

Art. 10. DISPOZITII FINALE

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament pe perioada de desfasurare a campaniei in sensul de a asigura corectitudinea. Toate modificarile cu privire la regulement intra in vigoare numai dupa publicarea pe internet a acestora – pe pagina campaniei.

 

Organizator:

SC JOINT GLOBAL TRADE SRL

contact@mobdeco.ro

01.10.2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *