30% Reducere pentru corpurile de iluminat

30 reducere corpuri iluminat

Orice casa care se vrea eleganta si moderna are nevoie de pretiozitate si stralucire, iar acest lucru este atat de usor de obtinut atunci cand ai corpurile de iluminat potrivite. Linii contemporane atent conturate, detalii sic si fermecatoare, precum si materiale inovatoare de cea mai buna calitate sunt calitatile produselor noastre create pentru a aduce lumina in casa ta. Iar partea cea mai buna si neasteptata este ca acestea sunt disponibile cu o reducere promotionala de 30%.

Candelabre cu straluciri de cristal, lampadare boeme, veioze cu lumina difuza sau aplice moderne sunt doar cateva dintre corpurile de iluminat pe care le ve gasi in colectia noastra. Oferta este variata si surprinzatoare, oferind nenumarate solutii pentru fiecare stil de amenajare.

Acestea sunt doar cateva dintre preferatele noastre:

Lampadar London

Ne exista secrete in privinta elegantei stilului londonez. Acesta se remarca printr-un look elegant, sic si sofisticat combinand materiale si forme extrem de surprinzatoare intr-o maniera cat se poate de actuala si functionala. La fel, si Lampadarul London. Acesta evoca rafinamentul londonez punand casa ta intr-o noua lumina, una mai stilizata.

lampadar london

Candelabru Diadema

Abajurul fin si texturat al candelabrului Diadema te invita sa pasesti intr-un spatiu nou si plin de mister unde eleganta si distinctia sunt coordonatele principale. O alta nota rafinata este data de aplicatiile din sticla si cristale. Acestea completeaza estetica sa pretioasa.

candelabrul diadema

Veioza Eternity

Dormitorul nu este intreg fara o veioza bine aleasa care sa iti fie alaturi in serile in care vrei sa citesti o carte buna, sa te uiti la TV, sa te relaxezi pe tableta sau sa conversezi cu partenerul de viata. Veioza Eternity este tot un model care pe langa toate acestea vine si cu un stil elevat si contemporan.

veioza eternity

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *