3 coltare cu solutii istete

sunny advertorial

Pentru ca spatiul este pretios si trebuie valorificat la intregul sau potential este lesne de inteles de ce ne dorim un coltar cu multiple utilizari in living. Mai ales daca locuim intr-un apartament, iar stilul nostru de viata modern si activ nu accepta compromisuri. Astfel ne regasim in postura de a cauta un coltar cu un design placut care sa ofere solutii istete pentru a satisface nevoile noastre moderne. Patul extensibil, lada de depozitare si alte optiuni functionale devin o necesitate, calitati fara de care nu am concepe aducerea unei canapele in living, in centrul existentei noastre domestice.

Mai jos va propunem 3 modele interesante de coltare contemporane care imbina utilul cu frumosul.

Coltar extensibil Norris

Norris este disponibil in doua variante: atat in cea de coltar, cat si in cea de set de canapele. Ambele au optiunea de pat extensibil. Insa, in timp ce setul de canapele ofera un rafinament greu de egalat si mai mult spatiu pentru sezut si conversatii placute, coltarul aduce un plus de functionalitate datorita lazii sale de depozitare aflata pe toata suprafata sezlongului. Fiecare varianta ofera plusurile sale, iar alegerea uneia in detrimentul celeilalte tine doar de necesitatile de confort ale fiecaruia.

Norris

Coltar estensibil Street

Street este modern, ingenios si surprinzator. Realizat din stofa, acesta are la baza nuante neutre de gri sau maro, insa notele de culoare sunt date prin folosirea pernelor lombare in tonuri aprinse de rosu sau galben. Pe langa estetica tinereasca, acesta cucereste si cu o utilitate inalta. Street vine cu un sistem extensibil foarte usor de folosit care ofera tot confortul unui pat traditional. Iar pentru a depozita lenjeria de pat si paturile, coltarul este prevazut si cu o lada destul de incapatoare.

street maro galben

Coltar extensibil Sunny

Sunny se intrece pe sine surprinzandu-ne in cel mai placut mod. Nu doar ca arata exceptional de bine, dar ofera si maxima functionalitate. Confortabil si primitor din cale afara, acest coltar contemporan este prevazut cu un sistem de extensie, lada de depozitare si optiunea de schimbare a husei. Are tot ce ti-ai putea dori vreodata de la o canapea.

 

sunny

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *