Cum comand mobila

Cum se realizeaza o comanda pentru mobila?

1.In cazul in care produsele dorite sunt pe stoc

Plata cu numerar se face in lei, integral, inainte de livrare sau la ridicarea mobilei de la sediul Mob&Deco. Valoarea mobilierului este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii.

La ridicarea mobilierului de la sediul Mob&Deco, se poate plati cu card bancar emis sub sigla Visa si MasterCard (inclusiv Maestro) prin intermediul terminalului POS existent.

Atentie!

In cazul in care cardul nu are activata optiunea de introducere a codului PIN in momentul platii, este necesar ca persoana care efectueaza plata sa fie posesorul cardului si sa se legitimeze cu actul de identitate. Se va verifica semnatura, care trebuie sa corespunda cu cea de pe card si cu cea de pe actul de identitate.

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de Mob&Deco, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.

Livrarea mobilierului se face dupa efectuarea platii in contul de mai jos, in baza proformei emise.

Joint Global Trade S.R.L.
Banca: Banca Alpha Bank-Agentia Drumul Taberei;
Cont: RO87BUCU1192233288022RON

Poti efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina.

Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro).

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizezi codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura ta (in functie de card, pot lipsi).

Indiferent de valuta existenta in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii emitatoare a cardului.

Poti opta pentru obtinerea unei finantari pentru plata in rate.

Pasii de urmat sunt foarte simpli, documentatia necesara este minima iar raspunsul la solicitarea cardului este foarte prompt.

Pentru mai multe detalii viziteaza sectiunea Finantare - Rate.

2.In cazul in care mobilierul dorit nu este pe stoc, exista trei modalitati de efectuare a comenzii:

1.  Comanda online - aceasta se face in cativa pasi simpli: alegeti produsul dorit si optiunile de material (stofa sau piele ). dupa care apasati butonul “Adauga in cos”. Daca doriti sa achizitionati si alte produse, selectati butonul “Continua cumparaturi”. Daca nu, apasati “Trimite comanda”.

Comanda dvs. va fi preluata de un consultant de vanzari, care va trimite contractul cu produsele comandate si factura proforma pe baza careia sa puteti achita avansul de 50% in contul firmei noastre, RO87BUCU1192233288022RON deschis la Alpha Bank-Drumul Taberei. Plata se poate face prin transfer bancar sau Internet Banking.

Atentie, pozele produselor si mostrarelor pot varia in functie de setarile monitorului.

La sosirea produselor comandate, veti fi contactat telefonic pentru a achita si restul de plata.

2. Comanda prin telefon

Daca doriti sa trimiteti o comada, puteti face acest lucru si telefonic. Trebuie sa-i comunicati consultantului de vanzari mobilierul pe care doriti sa-l achizitionati si culoarea dorita, iar acesta va va face un contract cu produsele comandate si o factura proforma . Acestea vor fi trimise pe adresa dvs. de e-mail si veti putea achita avansul de 50% din valoarea comenzii pe baza facturii proforme, prin transfer bancar sau Internet Banking. La sosirea produselor comandate, veti fi contactat telefonic pentru a achita si restul de plata.

Numerele de telefon sunt urmatoarele:

Bucuresti:

Telefon: 0722.339.100/ 0724.221.630/ 021.746.03.444

Cluj Napoca:

Telefon: 0364/410.019; 0732.117.616

3. Comanda mobilierului direct la oricare dintre showroom-urile noastre din Bucuresti si Cluj-Napoca. Dupa ce v-ati ales produsul, materialul si culoarea dorita, consultantul de vanzari va prelua comanda dumneavoastra. Veti primi un contract ce va contine datele dvs. de identificare sau ale firmei, produsele comandate si totalul de plata. Este necesara plata unui avans de 50% din totalul comenzii, plata putandu-se face cash sau cu cardul (VISA, MASTERCARD, MAESTRO).

Culorile mostrarelor prezentate pot varia cu pana la 3%.

Intre partile tapitate cu piele naturala si partile tapitate cu piele ecologica, pot exista mici diferente de nuanta datorate texturii diferite a celor doua materiale si influentate uneori de sursele de lumina folosite.

Produsele sunt lucrate manual si dimensiunile pot varia cu pana la 5 cm +/-.

La sosirea produselor comandate, veti fi contactat telefonic pentru a achita si restul de plata.

Toate ofertele si preturile prezentate in acest site pot suferi modificari in functie de evolutia cursului valutar dar si a altor factori de natura comerciala sau de forta majora. Beneficiarii sau clientii interesati de produsele prezentate trebuie sa ia legatura cu una din persoanele de contact cunoscute sau prezentate in paginile speciale de contact pentru a verifica valabilitatea ofertei. Preturile si imaginile nu au valoare contractuala si nu pot fi invocate in litigii comerciale sau de alta natura. Preturile si informatiile prezentate in aceste pagini pot fi afectate de erori neintentionate de introducere si verificare sau de interventii informatice neautorizate.

La sosirea produselor comandate, veti fi contactat telefonic pentru a achita si restul de plata.

Pentru orice intrebari, consultantii nostrii va stau la dispozitie.