AMBRA

Canapele din stofa

Coltar extensibil 6880 Lei

PALERMO

Canapele piele naturala

Coltar 4 locuri 8010 Lei

NORRIS

Canapele piele naturala

Coltar extensibil 8960 Lei

GEMINI A

Canapele din stofa

Coltar extensibil + taburet 5500 4950.00 Lei

Impero

Canapele din piele

Coltar 8570 7713.00 Lei

CHOICE

Canapele din stofa

Coltar modular 6255 5629.00 Lei

RAKU

Canapele piele naturala

Coltar extensibil 4430 Lei

GEMINI M

Canapele din stofa

Coltar extensibil + taburet 4895 4406.00 Lei

BB2

Canapele din stofa

Canapea multifunctionala 4000 3600.00 Lei

DOHA

Canapele piele naturala

Coltar 4 locuri 7050 Lei

Despre coltare ...asa cum le vad expertii nostrii, clientii

Coltarele sunt piese de mobilier deosebit de practice, potrivite pentru persoanele carora le surade ideea de multifunctional. Acestea se folosesc cel mai des in living si pot servi drept canapea, fotoliu sau pat, atunci cand se opteaza pentru coltarele extensibile Mob&Deco. Potrivite oricarui stil, coltarele de living sunt confortabile si ideale pentru spatiile mici, deoarece ofera un spatiu de sezut compact, insa, in acelasi timp, un design in linii moderne, cursive, sau mai conservatoare, in functie de preferinte.

Adio coltare clasice!

In Romania înca se mai gasesc coltare, sub forma de canapele masive si greoaie care nu pot fi asezate decât într-o singura pozitie. Ei bine, la Mob&Deco noile coltare nu mai respecta neaparat unghiul de 90 de grade. Coltarul clasic este înlocuit de canapele cu trei sau chiar patru module, în forme semi-circulare sau total atipice, de triunghi. Inovatiile sunt surprinzatoare: spatare detasabile care se pot monta si ele în diferite pozitii, sezut mobil si multifunctional care se poate aseza în functie de asezarea coltarului în camera si de numarul de locuri dorit la un moment dat de proprietarul ei, taburetul poate fi folosit pentru a schimba in mod surprinzator “peisajul din camera de zi”, tetierele sunt reglabile.

Tipuri de coltare

Exista nenumarate tipuri de coltare din care poti alege. In functie de materialul folosit, poti opta pentru coltare din plus, stofa, piele naturala sau ecologica ori coltare hehusabile.

De asemenea, in functie de necesitati si preferinte iti poti indrepta atentia catre cele extensibile sau dehusabile, mai usor de intretinut. In ceea ce priveste linia de design sau culori si modele, exista o paleta larga de coltare, fiecare aducand un element inedit incaperii in care sunt folosite.

Astfel, atunci cand sunteti in cautarea unei piese de mobilier „versatile”, va puteti orienta cu incredere catre coltarele expuse in Bucuresti si Timisoara.

Contacteaza rapid un consultant