MYRA

Canapele din stofa

Coltar extensibil 7500 Lei

JEWEL

Coltar stofa modular

Coltar modular 8420 Lei

CHARLOTTE

Canapele din stofa

Coltar modular 6930 Lei

ALSACIA

Canapele din stofa

Coltar+fotoliu 6380 Lei

CHOICE

Canapele din stofa

Coltar modular V2 5152 4791.00 Lei

Happy

Canapele din stofa

Coltar modular 9500 Lei

OMAHA

Canapele din stofa

Coltar+fotoliu 8880 Lei

CORSICA

Canapele din stofa

Coltar+fotoliu 5500 Lei

LORA

Canapele din stofa

Coltar+fotoliu 9240 Lei

PRESTON

Canapele din stofa

Coltar+fotoliu 7060 Lei

UDINE

Canapele din stofa

Coltar+fotoliu 7550 Lei

VONDA

Coltar stofa modular

Coltar Vonda 6580 6250.00 Lei

MERLIN

Coltar

Coltar MERLIN 3980 3582.00 Lei

EVELYN

Canapele din stofa

Coltar extensibil 6990 Lei

AXEL

Canapele din stofa

Canapea 3 locuri+ 1 fotoliu 6140 Lei

VERA

Coltar stofa

Coltar+fotoliu 4960 Lei

ATHENA

Coltar stofa

Coltar 5010 Lei

IRIS

Canapele din stofa

Taburet extensibil 1060 Lei

MIAMI

Canapele din stofa

Coltar+fotoliu 7650 Lei

Canapele din stofa „versatile”

Canapelele din stofa ofera o plaja larga de optiuni oricarei persoane care se afla in cautarea unei asemenea piese de mobilier. Pe langa o multitudine de stiluri si forme, Mob&Deco pune la dispozitie o  varietate de culori si tipare. Canapelele de stofa Mob&Deco nu cunosc limite in ceea ce priveste culorile, modalitatile de imbinare de culori, imprimeuri sau chiar diferite desene grafice aplicate pe material. Mostrarele noastre sunt la dispozitia imaginatiei dumneavoastra.

Puteti opta pentru canapele stofa extensibile, ori canapele dehusabile, multifunctionale in diferite culori si cu diferite stiluri de design. Multe din canapelele stofa Mob&Deco dispun de lazi de depozitare, paturi extensibile, tetiere reglabile si adaptabile fizionomiei dumneavoastra, modularitate deosebita.

Avantaje oferite de canapele stofa Mob&Deco

Mai putin pretentioase decat canapele din piele, canapelele stofa oferite de Mob&Deco sunt dehusabile si mult mai usor de intretinut, fiind ideale pentru persoanele practice.

De multe ori, canapelele sunt compromise de pete de cerneala sau de mâncare, arsuri sau fire agatate si rupte de animalele de companie. Husele, în schimb, pot sa salveze ceea ce se credea irecuperabil. Modelele propuse de noi pot fi curatate foarte usor si rapid, fara a-ti face probleme atunci cand vine timpul curateniei generale. Husele canapelelor pot fi schimbate in functie de starea dumneavoastra sau de evenimentul care va avea loc in living. Mai mult, acestea se potrivesc oricarei teme folosite in designul incaperii in care va fi plasata.

Canapelele din stofa pot inveseli atmosfera prin aspect lasind senzatia de gingasie, social si ..lux. Astfel, atunci cand esti in cautarea unei asemenea piese de mobilier, alegerea optima o reprezinta canapelele din stofa de la Mob&Deco.

Contacteaza rapid un consultant