JEWEL

Canapele din stofa

Coltar modular 6440 Lei

MERLIN

Coltar

Coltar MERLIN 3980 Lei

Kenda

Canapele din stofa

Canapea 3 locuri 3970 3374.00 Lei

Happy

Canapele din stofa

Coltar modular 9050 Lei

VONDA

Coltar stofa

Coltar Vonda 6260 Lei

Ivy

Canapele din stofa model

Canapea 3 locuri 5520 Lei

MIKA

Coltar stofa

Coltar stofa 6910 Lei

Perfect

Coltar dehusabil si extensibil

Coltar extensibil si dehusabil cu lada 5380 4573.00 Lei

Reyna

Canapele din stofa

Canapea 3 locuri +1 fotoliu 5720 Lei

Excelsior

Coltar stofa

Coltar semirotund+taburet 6520 Lei

Canapele din stofa „versatile”

Canapelele din stofa ofera o plaja larga de optiuni oricarei persoane care se afla in cautarea unei asemenea piese de mobilier. Pe langa o multitudine de stiluri si forme, Mob&Deco pune la dispozitie o  varietate de culori si tipare. Canapelele de stofa Mob&Deco nu cunosc limite in ceea ce priveste culorile, modalitatile de imbinare de culori, imprimeuri sau chiar diferite desene grafice aplicate pe material. Mostrarele noastre sunt la dispozitia imaginatiei dumneavoastra.

Puteti opta pentru canapele stofa extensibile, ori canapele dehusabile, multifunctionale in diferite culori si cu diferite stiluri de design. Multe din canapelele stofa Mob&Deco dispun de lazi de depozitare, paturi extensibile, tetiere reglabile si adaptabile fizionomiei dumneavoastra, modularitate deosebita.

Avantaje oferite de canapele stofa Mob&Deco

Mai putin pretentioase decat canapele din piele, canapelele stofa oferite de Mob&Deco sunt dehusabile si mult mai usor de intretinut, fiind ideale pentru persoanele practice.

De multe ori, canapelele sunt compromise de pete de cerneala sau de mâncare, arsuri sau fire agatate si rupte de animalele de companie. Husele, în schimb, pot sa salveze ceea ce se credea irecuperabil. Modelele propuse de noi pot fi curatate foarte usor si rapid, fara a-ti face probleme atunci cand vine timpul curateniei generale. Husele canapelelor pot fi schimbate in functie de starea dumneavoastra sau de evenimentul care va avea loc in living. Mai mult, acestea se potrivesc oricarei teme folosite in designul incaperii in care va fi plasata.

Canapelele din stofa pot inveseli atmosfera prin aspect lasind senzatia de gingasie, social si ..lux. Astfel, atunci cand esti in cautarea unei asemenea piese de mobilier, alegerea optima o reprezinta canapelele din stofa de la Mob&Deco.

Contacteaza rapid un consultant