MYRA

Canapele din stofa

Coltar extensibil 7500 Lei

BB2

Canapele din stofa

Canapea multifunctionala 4000 Lei

CHOICE

Canapele din stofa

Coltar modular 6255 Lei

JEWEL

Coltar stofa modular

Coltar modular 8420 Lei

Perfect

Canapele dehusabile si extensibile

Canapea extensibila 3 locuri si 1 fotoliu 5520 4690.00 Lei

ABBY

Canapele din stofa sau piele

Canapea 3 locuri si 1 fotoliu 5690 Lei

CLOUD-B

Canapele din stofa

Canapea 3 locuri 3360 Lei

Happy

Canapele din stofa

Coltar modular 9500 Lei

MERLIN

Coltar

Coltar MERLIN 3980 Lei

ARLO

Coltar stofa modular

Coltar modular 6080 Lei

CLARA

Canapele din stofa sau piele

Canapea 3 locuri si 1 fotoliu 4650 Lei

Canapele din stofa „versatile”

Canapelele din stofa ofera o plaja larga de optiuni oricarei persoane care se afla in cautarea unei asemenea piese de mobilier. Pe langa o multitudine de stiluri si forme, Mob&Deco pune la dispozitie o  varietate de culori si tipare. Canapelele de stofa Mob&Deco nu cunosc limite in ceea ce priveste culorile, modalitatile de imbinare de culori, imprimeuri sau chiar diferite desene grafice aplicate pe material. Mostrarele noastre sunt la dispozitia imaginatiei dumneavoastra.

Puteti opta pentru canapele stofa extensibile, ori canapele dehusabile, multifunctionale in diferite culori si cu diferite stiluri de design. Multe din canapelele stofa Mob&Deco dispun de lazi de depozitare, paturi extensibile, tetiere reglabile si adaptabile fizionomiei dumneavoastra, modularitate deosebita.

Avantaje oferite de canapele stofa Mob&Deco

Mai putin pretentioase decat canapele din piele, canapelele stofa oferite de Mob&Deco sunt dehusabile si mult mai usor de intretinut, fiind ideale pentru persoanele practice.

De multe ori, canapelele sunt compromise de pete de cerneala sau de mâncare, arsuri sau fire agatate si rupte de animalele de companie. Husele, în schimb, pot sa salveze ceea ce se credea irecuperabil. Modelele propuse de noi pot fi curatate foarte usor si rapid, fara a-ti face probleme atunci cand vine timpul curateniei generale. Husele canapelelor pot fi schimbate in functie de starea dumneavoastra sau de evenimentul care va avea loc in living. Mai mult, acestea se potrivesc oricarei teme folosite in designul incaperii in care va fi plasata.

Canapelele din stofa pot inveseli atmosfera prin aspect lasind senzatia de gingasie, social si ..lux. Astfel, atunci cand esti in cautarea unei asemenea piese de mobilier, alegerea optima o reprezinta canapelele din stofa de la Mob&Deco.

Contacteaza rapid un consultant