Perfect

Coltar dehusabil si extensibil

Coltar extensibil si dehusabil cu lada 5070 Lei

ROMA

Canapele piele naturala

Canapea 3 locuri extensibila si 1 fotoliu 5740 Lei

CHELSEA

Canapele piele naturala

Canapea 3 locuri +1 fotoliu 7990 Lei

CARLA

Canapele piele naturala

Coltar extensibil 5400 Lei

CLIVE

Coltar

Coltar 3440 2924.00 Lei

Aimee

Canapele din stofa

Canapea 3 locuri si 1 fotoliu 5330 Lei

ALABAMA

Coltar piele naturala

Coltar extensibil 7840 Lei

LONDRA

Canapele piele naturala

Canapea 3 locuri si 1 fotoliu 5510 Lei

Canapele extensibile - avantaje

Canapelele extensibile sunt piese de mobilier deosebit de practice, avantajele achizitionarii acestora fiind numeroase. In primul rand, aceste canapele extensibile salveaza spatiu intr-un dormitor mic sau intr-o sufragerie folosita, din timp in timp, drept camera de oaspeti.

Canapelele extensibile, pot fi folosite pe timp de zi drept canapele, iar seara se pot transforma, usor si rapid, intr-un pat confortabil. Optand pentru canapele extensibile, cheltuielele pot fi reduse considerabil, datorita celor doua functii pe care acestea le indeplinesc.

Canapele extensibile - oferta Mob&Deco

Mob&Deco va prezinta canapele intr-o varietate de modele si materiale, astfel incat o puteti gasi pe cea care se potriveste cel mai bine exigentelor si nevoilor voastre. Cei tineri pot opta pentru un set de canapele extensibile cu design modern, din materiale cum sunt stofa sau plusul, in diferite culori sau modele, pe cand cei conservatori isi pot indrepta atentia catre materiale cum sunt pielea si modele de canapele extensibile clasice, in linii sobre.

Contacteaza rapid un consultant